Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Skärmaskin Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Emerio Vikbar Skärmaskin är utformad för att ge perfekta skivor av kött, bröd eller grönsaker.Denna stilrena och högpresterande skärmaskin från Emerio, tillverkad i Europa, möjliggör skärning av perfekt raka skivor i önskad tjocklek. Placera det önskade objektet på skärmaskinen och välj skivstorlek mellan 0-17 mm.

Oavsett om det är kött, bröd, grönsaker eller annat, får du enkelt och snabbt vackra och jämna skivor.Skärmaskinen har en elegant design i svart plast, utrustad med en universalklinga tillverkad i Tyskland av rostfritt stål. Du kan justera skivstorleken mellan 0-17 mm och den är även försedd med ett praktiskt tumskydd för att förhindra skador.

Gummifötterna på undersidan säkerställer stabilitet, och skärmaskinen kan vikas ihop för optimal förvaring.Det är en kraftfull och funktionell skärmaskin som skär perfekta skivor säkert och tyst, oavsett tjocklek eller typ av livsmedel. En mycket prisvärd investering för att komplettera kökets maskinparkSPECIFIKATIONER- Effekt 100W- Universal-klinga i rostfritt stål tillverkad i Tyskland- Enkel användning med snabbstartsknapp- Säkerhetsbrytare- Vikbar för optimal förvaring- Justerbar hastighet- Justerbar skivstorlek mellan 0-17 mm- Matningsbricka med tum-skydd- Smart sladdförvaring .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024