Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Kokplatta Dubbel 18,5x15,5 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Emerio Dubbelkokplatta är smidig att använda på båten, vid campingen eller i fritidshuset - var helst du behöver laga mat på mindre yta.Denna stabila och rejäla dubbelkokplatta har du alltid med dig kok- och stekmöjligheter oavsett var du befinner dig. Med en effekt på hela 2500W, två plattor i gjutjärn och separata temperaturkontroller kan du alltid ta med dig ordentliga kok- och stekmöjligheter dit du vill.

Dessutom gör de smidiga handtagen att det är väldigt enkelt att hantera och bära med sig kokplattan. Dubbelkokplattan är snyggt svart och stilren i designen med plattor i gjutjärn med två olika storlekar.

Med separata temperaturreglage och indikatorlampor går det snabbt och enkelt att ställa in och ha koll på värmen på respektive platta. Kokplattan står stadigt tack vare de gummerade fötterna på undersidan.- Effekt 2500W- Värmeytor 18.5 cm och 15.5 cm- Separata indikatorlampor- Enkel rengöring- Separata temperatur-reglage- Antiglid-fötter .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024