Eva Solo - Eva Solo Ölglas 35 cl 6-pack Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Eva Solo ölglas framtaget speciellt för ölets karakteristiska kraftiga och krämiga skum.Ölglasen ingår i en serie speciellt framtagen för att framhäva och ge den optimala upplevelsen av olika typer av öl, vin, sprit och snaps. Alla glas i serien är utvecklade i samarbete med professionella bryggmästare så att aromen, smaken och doften framhävs med hjälp av glasets formgivning.Glaset tål maskindisk, rymmer 35 cl och kommer i ett praktiskt 6-pack. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ölglas från andra varumärken

Upp till 67% rabatt
Mixology Elixir Highball glas 48cl

Ölglas från Luigi Bormioli

Här har vi samlat Ölglas från Luigi Bormioli.
Upp till 60% rabatt
Kosta Boda - Don´t Stop The Music Ölglas 40 cl 6-pack

Ölglas från Kosta Boda

Utforska allt inom Ölglas från Kosta Boda.
Upp till 51% rabatt
Brauchzeit Ölglas Pils 2-p NO: 1& 2

Ölglas från Ritzenhoff

Visa produkter inom Ölglas från Ritzenhoff.
Upp till 50% rabatt
Modern House - Ritzenhoff Ölglas 64,2 cl 2-pack Prost

Ölglas från Modern House

Se produkter inom Ölglas från Modern House.
Upp till 49% rabatt
Ölglas Melodia 40cl 4-pack

Ölglas från Lyngby Glas

Missa inga bra priser på Ölglas från Lyngby Glas.
Upp till 44% rabatt
Beer Basic Craft Stout Ölglas 50 cl 4-pack Klar

Ölglas från Zwiesel

Missa inga bra priser på Ölglas från Zwiesel.

Se gärna också

Orrefors - Beer Ölprovarglas Set 4 delar

Beer Ölprovarglas Set 4 delar från Orrefors, formgivet av Erika Lagerbielke.

Tillsammans med Orrefors Beer har Erika Lagerbielke skapat en serie glas där vart och ett är formgivet för att samspela med öl som lager, pilsner och IPA. Med nutidens breda palett av öltyper, smaknyanser och ursprung är det självklart att ölentusiaster vill titta närmare på hur själva glaset kan bidra till helhetsupplevelsen.

Beer Taster 16,7x8,5 cm rymmer 47 cl och har en rund form i klassisk ölprovningsstil. Ölglaset passar utmärkt för fylliga ölsorter. Glaset passar även väl till smakrika ölsorter som belgisk trappistöl, stout samt IPA.

Beer Lager 19,5x8,5 cm rymmer 60 cl och är ett tulpanformat ölglas som fångar in doft och lyfter fram smaker. Fyllig lager med tydlig maltighet kommer väl till sin rätt i det höga glaset som även lyfter fram frisk humlekaraktär.

Beer IPA 15x8,5 cm rymmer 47 cl och är ett ölglas som passar utmärkt för öl bryggt med stor mängd humle och malt som ger en tydlig beska, arom och fyllighet. Glaset fångar in doft och smak och låter speciellt den höga smakkoncentrationen i IPA komma fram på bästa sätt.

Beer Pils 21,6x6,8 cm rymmer 45 cl och är ett högt rakt ölglas som lyfter fram pilsnerns beska väl. En ljus pilsner med mycket humlekaraktär kommer väl till sin rätt i det höga glaset. Den raka formen är även lämplig för ale.

Serien lanserades 2014 och samtliga fyra glas finns i en Beer Tasting Kit special förpackning. En perfekt gåva inför till ölkonässören, studenten eller som housewarming present.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024