Sidan innehåller annonslänkar

Edward Blom - Ölglas No: 1 När man festar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sätt guldkant på tillvaron med detta ölglas på fot signerat Edward Blom. Citatet på glas nummer 1 lyder "När man festar festar man och då festar man rejält."The Edward Blom Collection består av ölglas, shotglas och whiskyglas med tänkvärda citat av den populäre gastronomen och kulturhistorikern.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ölglas från andra varumärken

Upp till 67% rabatt
Mixology Elixir Highball glas 48cl

Ölglas från Luigi Bormioli

Här har vi samlat Ölglas från Luigi Bormioli.
Upp till 60% rabatt
Kosta Boda - Don´t Stop The Music Ölglas 40 cl 6-pack

Ölglas från Kosta Boda

Utforska allt inom Ölglas från Kosta Boda.
Upp till 51% rabatt
Brauchzeit Ölglas Pils 2-p NO: 1& 2

Ölglas från Ritzenhoff

Visa produkter inom Ölglas från Ritzenhoff.
Upp till 50% rabatt
Modern House - Ritzenhoff Ölglas 64,2 cl 2-pack Prost

Ölglas från Modern House

Se produkter inom Ölglas från Modern House.
Upp till 49% rabatt
Ölglas Melodia 40cl 4-pack

Ölglas från Lyngby Glas

Missa inga bra priser på Ölglas från Lyngby Glas.
Upp till 44% rabatt
Beer Basic Craft Stout Ölglas 50 cl 4-pack Klar

Ölglas från Zwiesel

Missa inga bra priser på Ölglas från Zwiesel.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Ölglas 59 cl Klar

Ölglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en glasserie med strama och stilrena linjer, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024