Aida - Passion Connoisseur Ölglas 40 cl 2-pack

Beställ Aida - Passion Connoisseur Ölglas 40 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Passion Connoisseur Ölglas 40 cl 2-pack inom kategorin Ölglas.

Produktinformation

Set med 2 ölglas med en volym på 40 cl vardera från danska aidas Passion Connoisseur-serie. Avnjut din favoritöl på ett helt nytt sätt med dessa vackert utformade ölglas från aida.

Vare sig du föredrar en tjeckisk lager eller en amerikansk pale ale så kommer du snart att märka att ölglasen från Passion Connoisseur-kollektionen inte bara bidrar med en elegant design med sina smala stjälkar och mjuka linjer, utan också att den geniala formgivningen gör så att ölens smak förhöjs så att de allra minsta detaljerna stiger fram och gör det till en smakupplevelse som du aldrig tidigare har varit med om. Glasen har inte bara en modern design utan är även tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité för användning under många år framåt.

Glasen går att diskas i maskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Soppskålar

Soppskålar från Magnor

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Gefu

Se alla produkter
Vispar

Vispar från Eva Solo

Se alla produkter