Aida - Passion Connoisseur Ölglas 40 cl 2-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Set med 2 ölglas med en volym på 40 cl vardera från danska aidas Passion Connoisseur-serie. Avnjut din favoritöl på ett helt nytt sätt med dessa vackert utformade ölglas från aida.

Vare sig du föredrar en tjeckisk lager eller en amerikansk pale ale så kommer du snart att märka att ölglasen från Passion Connoisseur-kollektionen inte bara bidrar med en elegant design med sina smala stjälkar och mjuka linjer, utan också att den geniala formgivningen gör så att ölens smak förhöjs så att de allra minsta detaljerna stiger fram och gör det till en smakupplevelse som du aldrig tidigare har varit med om. Glasen har inte bara en modern design utan är även tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité för användning under många år framåt.

Glasen går att diskas i maskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Ölglas från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Nachtmann - Noblesse Ölsejdel 60 cl

Ölglas från Nachtmann

Här har vi samlat Ölglas från Nachtmann.
Upp till 37% rabatt
Iittala - Essence Ölglas 48 cl 4-pack

Ölglas från Iittala

Här har vi samlat Ölglas från Iittala.
Upp till 25% rabatt
Rosendahl - Grand Cru Ölglas 50 cl 2-pack

Ölglas från Rosendahl

Här har vi samlat Ölglas från Rosendahl.
Upp till 25% rabatt
Leonardo - Ciao+ Ölglas 39 cl 6-pack

Ölglas från Leonardo

Här har vi samlat Ölglas från Leonardo.
Upp till 32% rabatt
Spiegelau - Craft Beer Ölglas Stout 60 cl 4-pack

Ölglas från Spiegelau

Här har vi samlat Ölglas från Spiegelau.
Upp till 32% rabatt
Zwiesel - Beer Basic Craft IPA Ölglas 54 cl 4-pack

Ölglas från Zwiesel

Här har vi samlat Ölglas från Zwiesel.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024