Aida - Raw Crafted Arctic White Mugg 35 cl 4-pack

Beställ Aida - Raw Crafted Arctic White Mugg 35 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Crafted Arctic White Mugg 35 cl 4-pack inom kategorin Muggar.

Produktinformation

Set med 4 handgjorda muggar med handtag i vitt stengods och en volym på 35 cl från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Nu kan hela familjen avnjuta morgonkaffet i stil med dessa modernt designade muggar i vitt stengods från aida. Muggarna är handtillverkade och framtagna med omsorg genom en unik process där de eldas två gånger och sedan glaseras med en reptålig glasyr för extremt lång hållbarhet och användning under många år framåt.

Muggarna är en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie och har en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur.

Muggarna passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Löpare

Löpare från Ekelund

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Aida

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Iittala

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Ariete

Se alla produkter