Aino ljusdämpande gardin svart

Jämför produkt Aino ljusdämpande gardin svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aino ljusdämpande gardin svart i kategorin Mörkläggningsgardiner här hos oss.

Produktinformation

Gardin från Hotel Selection som dämpar ljusinsläppet. Gardinen är ljusabsorberande och dämpar dagsljuset.

Färgen svart har en mörkläggningseffekt på 99%, mörkgrå 95% och grå 85%. De ljusare varianterna mörklägger inte lika mycket, utan släpper igenom en del ljus.

Om du vill ha det helt mörkt i rummet rekommenderas att kombinera den ljusabsorberande gardinen med ljustäta persienner, exempelvis i sovrum. Den ljusdämpande gardinen är praktisk i arbetsrum och vardagsrum när man önskar mindre ljusinsläpp och synlighet.

Gardinen är tillverkad av ett tjockt tyg som ger ett fint fall. Gardinen är en multibandslängd, vilket innebär att den kan hängas upp på tre olika sätt med fingerkrokar, rynkbandskrokar eller hängas upp direkt på stången med hällor.

Multibandslängd fungerar på alla sorters gardinstänger, oavsett om det är en gardinstång eller skena. Förpackningen innehåller 1 st gardin. .

Se även andra produkter från Mörkläggningsgardiner

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Iittala

Se alla produkter
Böcker

Böcker från Bonnier Fakta

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Le Creuset

Se alla produkter