Sidan innehåller annonslänkar

Juno modulsoffa divan vänster grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trendig och mycket bekväm modulsits med öppen ände vänster. Designen är robust men ändå mjuk och rund i formen, vilket gör den mycket inbjudande.

Modulsitsen är stabil och består av material som ger bra komfort och behåller formen väl. Den är konstruerad på en ram av massiv furu och plywood, vilket ger en stadig och hållbar kvalitet.Tyget kan enkelt rengöras med en mattrenare.- Överdrag i slitstarkt tyg- Stabil och hållbar konstruktion av massiv furu och plywood- Dolda ben .

Se gärna också

Juno 2-sits modulsoffa m/armstöd grå

Trendig och bekväm modulsoffa i lyxig sammetsklädsel. Designen är robust men ändå mjuk och rund i formen, vilket gör den inbjudande. Modulsoffan är både stabil och tillverkad av material som ger komfort samtidigt som den behåller sin form. Den är konstruerad på en ram av massiv furu och kryssfanér, vilket ger en stadig och hållbar kvalitet.Tyget kan enkelt rengöras med en mattrengörare.- Tygklädsel i slitstarkt material- Stabil och hållbar konstruktion av massiv furu och kryssfanér- Dolda ben

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024