Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Minihackare 1 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Den uppladningsbara minihackaren från Emerio är en utmärkt hjälpreda i köket. Med denna kan du hacka allt från nötter till lök, svamp och örter.

Med sin extra stora behållare i glas på 1 L och de 4 skarpa knivbladen gör du enkelt egna röror eller till och med barnmat. Hackaren är helt BPA-fri.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Minihackare från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Magimix - Magimix Minihackare 0,83 liter 290 watt Mattkrom

Minihackare från Magimix

Utforska allt inom Minihackare från Magimix.
Emerio - Minihackare 1 L

Minihackare från Emerio

Utforska allt inom Minihackare från Emerio.

Se gärna också

WMF - KITCHENminis Minihackare 0,4 L

Matberedare från WMFs behändiga serie KITCHENminis är perfekt för det lilla hushållet. Den dubbelvingade stålkniven hackar det mesta i köket, från nötter, ost och choklad till grönsaker och frukt. Behållaren rymmer 0,4 liter och är tillverkat av det tåliga materialet tritan, helt BPA-fritt. Minihackaren har en inbyggd säkerhetsfunktion som gör att knivarna endast kan rotera då locket är helt fastlåst. Alla löstagbara delar (behållare, lock, knivar) kan diskas i maskin.

WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024