Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Tallrik 26 cm Lärka Grå-Grön

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tallrik tillverkad i vackert stengods från Aida. Tallriken finns i två olika storlekar och ingår i en serie av god kvalitet och med många olika uttryck på grund av den vackra reaktiva glasyren.

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 46% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 23 cm

Mattallrikar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Rörstrand.
Upp till 56% rabatt
Aida - Raw Tallrik rektangulär 34x18 cm 2-pack Arctic White

Mattallrikar från Aida

Här har vi samlat Mattallrikar från Aida.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 12x25 Svart

Mattallrikar från Modern House

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 23,1 cm

Mattallrikar från Vista Alegre

Utforska allt inom Mattallrikar från Vista Alegre.
Upp till 48% rabatt
Bordallo Pinheiro - Flora Tallrik 29 cm Blå

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Här har vi samlat Mattallrikar från Bordallo Pinheiro.
Upp till 38% rabatt
Marimekko - Oiva Räsymatto Tallrik 25 cm

Mattallrikar från Marimekko

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Marimekko.

Se gärna också

Royal Porcelain - Blanche Tallrik 29,5 cm Vit

Med Blanche Tallriken, 29,5 cm, upptäcker du inte bara en tallrik som förhöjer din matupplevelse, utan också din serveringsset till en ny nivå av elegans. Vår tallrik är ett mästerverk av tidlös design, skapat med omsorg och expertis för att imponera även de mest kräsna smakerna.Med sin eleganta form och förfinade utförande tillför denna tallrik en touch av lyx till varje servering. Den är tillverkad av förstklassiga material som kombinerar hållbarhet med en delikat finish. Oavsett om det är en enkel frukost eller en påkostad middag du serverar, kommer denna tallrik att förbättra upplevelsen med sitt sofistikerade utseende. År 1999 lanserades det första Royal Porcelain-serviset i Norge. Servisen mottogs mycket väl på marknaden, och på kort tid etablerade vi oss som ett kvalitetsvarumärke inom benporslin i Norge. Idag är Royal Porcelain en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa serviser och ett av de största varumärkena inom benporslin i Norge.Vi på Royal Porcelain står för kvalitet och god design. Våra serviser är skapade för att användas och älskas, vid alla livets stora och små tillfällen. Våra serier är populära på bröllopslistor och har i flera decennier toppat önskelistorna hos Tilbords.Våra serviser andas exklusivitet och är perfekta för dem som vill ha ett genomtänkt servis för festliga tillfällen. Vi tillverkar våra serviser i benporslin – den finaste typen av porslin.Alla våra serviser är tillverkade i benporslin, även känt som Bone China. Det anses vara den finaste typen av porslin och har fått sitt namn eftersom leran är tillsatt benaska. För övrigt består leran av kaolin, fältspat och kvarts.Produktionen sker i Thailand med effektiv ledning, flera kvalitetskontroller och detaljerad uppmärksamhet vid varje steg i processen. Detta säkerställer att produkterna håller de högsta internationella kvalitetsstandarderna. Våra fabriker kan producera upp till 30 miljoner enheter per år och använder den mest avancerade teknologin, maskinerna och expertisen från länder som Tyskland, England och Japan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024