Aida - Relief Stoneware Tallrik 27 cm Grå

Jämför produkt Aida - Relief Stoneware Tallrik 27 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Relief Stoneware Tallrik 27 cm Grå i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Produktinformation

Stor tallrik i grått stengods som mäter 27 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Servera dina middagsgäster riktigt stora portioner med denna vackert formgivna tallrik från aida. Den stora tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en omsorgsfullt framtagen mörkgrå färg som ger den look som bara går att beskrivas som en perfekt blandning av tidlös elegans och rustik modernism.

Tallrikens kant har utsmyckats med Relief-seriens karaktäristiska räfflade design och är just det där lilla extra som blir grädden på moset för en design som sannerligen kommer att hålla i tiden. Tallriken har en diameter på 27 cm och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Iittala

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Gynning Design

Se alla produkter
Vaser

Vaser från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Rörstrand

Se alla produkter