Aida - Relief Stoneware Tallrik 22 cm Grön

Jämför produkt Aida - Relief Stoneware Tallrik 22 cm Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Relief Stoneware Tallrik 22 cm Grön i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Produktinformation

Tallrik i blåfärgat stengods som mäter 22 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Imponera på dina gäster innan maten ens har serverats med denna vackert designade tallrik från aida. Tallriken har tillverkats i högkvalitativt stengods och har en vacker mörkblå färg som för tankarna till stilla nätter på öppet hav och himlavalvet under sommardagens sena timmar.

Tallrikens kant har utsmyckats med Relief-seriens karaktäristiska räfflade design och är just det där lilla extra som blir grädden på moset för en design som sannerligen kommer att hålla i tiden. Tallriken har en diameter på 22 cm och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från HACKEFORS

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Burkar

Burkar från Solstickan

Se alla produkter