Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Spotted Grey

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tallrik i stengods, perfekt till huvudrätt eller som uppläggningsfat.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 46% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 23 cm

Mattallrikar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Rörstrand.
Upp till 56% rabatt
Aida - Raw Tallrik rektangulär 34x18 cm 2-pack Arctic White

Mattallrikar från Aida

Här har vi samlat Mattallrikar från Aida.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 12x25 Svart

Mattallrikar från Modern House

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 23,1 cm

Mattallrikar från Vista Alegre

Utforska allt inom Mattallrikar från Vista Alegre.
Upp till 48% rabatt
Bordallo Pinheiro - Flora Tallrik 29 cm Blå

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Här har vi samlat Mattallrikar från Bordallo Pinheiro.
Upp till 38% rabatt
Marimekko - Oiva Räsymatto Tallrik 25 cm

Mattallrikar från Marimekko

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Marimekko.

Se gärna också

Table Top Stories - Lotus Tallrik 22 cm OffWhite

Lotus Tallrik 22 cm från Table Top Stories.

Table Top Stories Lotus Tallrik 22 cm är en underbar tallrik formad som en lotusblomma och är perfekt som förrätts eller efterrättstallrik och passar även bra som plocktallrik.

Nu finns även dessa tallrikar i en ny ljuvlig färgsättning, Lotus Röd, som är perfekt som julservis och julporslin till julbordet där de passar utmärkt som sill och förrättstallrikar!

Porslinsserien Table Top Stories Lotus är Cerveras egen serie med underbart porslin format som en lotusblomma och säljs exklusivt hos oss på Cervera.

I Lotus serien finns stora och små tallrikar, en skål och en underbar kanna.

Båda tallrikarna, denna 22 cm tallrik och den större huvudrättstallriken som är 27 cm, har en ljuvlig design som för tankarna till en lotusblomma. Formen av en lotusblomma återfinns även i övriga produkter i servisen.

Alla produkter i serien finns i färgerna klassisk vit, eller Off-White som den heter, och Sand som är en härligt brunaktig färg. De finns även i grönt och som sagt nu även i den röda julkollektionen. De passar lika bra att kombinera de olika färgerna i en servis som att användas i samma färgskala genom hela uppsättningen, från minsta tallrik till största fat.

Lotus Röd tallrikarna är tillverkade av stengods. Lotus Grön, Lotus Off White och Lotus Sand är tillverkade i lergods.Alla olika färger av dessa Lotustallrikar från Table Top Stories har dock samma design och är 22 cm i diameter.

Table Top Stories Lotus Tallrik 22 cm tål både diskmaskin och mikrovågsugn så du kan använda den ljuvliga porslinstallriken såväl till vardags som till fest.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024