Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik Stengods 28 cm Nude

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tallrik i stengods, perfekt till huvudrätt eller som uppläggningsfat.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 46% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 23 cm

Mattallrikar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Rörstrand.
Upp till 56% rabatt
Aida - Raw Tallrik rektangulär 34x18 cm 2-pack Arctic White

Mattallrikar från Aida

Här har vi samlat Mattallrikar från Aida.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 12x25 Svart

Mattallrikar från Modern House

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 23,1 cm

Mattallrikar från Vista Alegre

Utforska allt inom Mattallrikar från Vista Alegre.
Upp till 48% rabatt
Bordallo Pinheiro - Flora Tallrik 29 cm Blå

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Här har vi samlat Mattallrikar från Bordallo Pinheiro.
Upp till 38% rabatt
Marimekko - Oiva Räsymatto Tallrik 25 cm

Mattallrikar från Marimekko

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Marimekko.

Se gärna också

Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 24,5 cm Sand

Rektangulär tallrik i sandfärgat porslin som mäter 24,5x17 cm från det norska hemföretaget Modern Houses Nemo-serie.

Imponera på dina fikagäster med denna mångfunktionella rektangulära tallrik i sandfärgat porslin som även kan användas som serveringsbricka från norska Modern House. Med denna avlånga tallrik från Modern Houses Nemo-serie blir det enkelt att bjuda dina gäster på en vackert upplagd lunchportion av hemmagjord sushi, eller varför inte använda tallriken som serveringsbricka i kombination med en matchande mugg (som till exempel muggen från samma serie) för ett imponerande fikaupplägg med en rykande kopp nybryggt kaffe och ett smaskigt fikabröd vid sidan av? Den rektangulära Nemo-tallriken erbjuder många användningsområden och för dig är det bara att sätta i gång och experimentera! Tallriken är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen porslinskollektion med artiklar som har tagits fram med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinstallriken mäter 24,5x17 cm och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024