Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 28 cm Vit

Beställ Aida - Raw Tallrik 28 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Tallrik 28 cm Vit inom kategorin Mattallrikar.

Produktinformation

Duka upp bordet med denna läckra tallrik ur serien Raw från Aida. En större modell på tallrik som passar perfekt till trevliga middagar, både till vardags och fest.

Tallriken är formgiven av Christiane Schaumburg-Müller och har en fantastisk, skandinavisk design som gör sig fin till alla sorters serviser och bär på en modern tidlöshet. En underbar tallrik tillverkad i högkvalitativt stengods.Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods.

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Tallriken är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, ugn, frys och mikrovågsugn. .

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Eva Solo

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Magnor

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Table Top Stories

Se alla produkter