Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 28 cm Brun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Duka upp bordet med denna läckra tallrik ur serien Raw från Aida. En större modell på tallrik som passar perfekt till trevliga middagar, både till vardags och fest.

Tallriken är formgiven av Christiane Schaumburg-Müller och har en fantastisk, skandinavisk design som gör sig fin till alla sorters serviser och bär på en modern tidlöshet. En underbar tallrik tillverkad i högkvalitativt stengods.

Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen.

Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet.

Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer. Tallriken är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, ugn, frys och mikrovågsugn. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024