Aida - Raw Fat och Tallrik 34 cm Brun Metallic

Jämför produkt Aida - Raw Fat och Tallrik 34 cm Brun Metallic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Fat och Tallrik 34 cm Brun Metallic i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Produktinformation

Det här härliga fatet från Aida kan även användas som en stor tallrik. Aida Raw Fat och Tallrik är tillverkat i dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med repfri, reaktivglasyr.

Se gärna också

Denby - Impression Tallrik 26 cm 4-pack Cream -26%

Set med 4 handgjorda krämfärgade tallrikar av högkvalitativt lergods med en diameter på 26 cm från engelska Denbys Impression-kollektion.

Dessa handtillverkade tallrikar från Denbys Impression-serie är speciellt framtagna för att få dina hemlagade måltider att se ännu vackrare ut med sina upphöjda kanter och en aptitretande krämfärgad glasyr. De höga kanterna gör att tallrikarna både är eleganta och mångfunktionella, så att såsbaserade huvudrätter såsom grytor och riktigt krämiga pastarätter kan serveras i lugn och ro för perfekt avnjutning under en storslagen familjemiddag. Med en storlek på 26 cm i diameter gör sig dessa tallrikar utmärkt för servering av trerättersmiddagens pièce de résistance, och kan även användas dagen efter när man är sugen på resterna och behöver något att värma upp dem i ugnen på. Möjligheterna är många, och vi kan garantera att den vackra krämfärgade designen kommer göra att du kommer att vilja använda dessa tallrikar om och om igen. Tallrikarna är handtillverkade av Englands skickligaste hantverkare i lergods av högsta kvalitet för lång hållbarhet och användning i många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Modern House

Se alla produkter
Dunkuddar

Dunkuddar från Nordun

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vargen & Thor

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter