Aida - Raw Crafted Arctic White Tallrik 34 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Handtillverkad tallrik i vitt stengods som mäter 34 cm i diameter från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Denna modernt utformade tallrik går att användas både för upplägg och servering, och passar perfekt som till exempel fruktfat när man vill låta frukten tala för sig självt. Tallriken är handtillverkad i dubbeleldat vitt stengods som sedan har glaserats med en represistent glasyr för att säkerställa hög kvalité lång hållbarhet.

Tallriken mäter 34 cm i diameter och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur.

Tallriken passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 46% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 23 cm

Mattallrikar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Rörstrand.
Upp till 56% rabatt
Aida - Raw Tallrik rektangulär 34x18 cm 2-pack Arctic White

Mattallrikar från Aida

Här har vi samlat Mattallrikar från Aida.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 12x25 Svart

Mattallrikar från Modern House

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 23,1 cm

Mattallrikar från Vista Alegre

Utforska allt inom Mattallrikar från Vista Alegre.
Upp till 48% rabatt
Bordallo Pinheiro - Flora Tallrik 29 cm Blå

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Här har vi samlat Mattallrikar från Bordallo Pinheiro.
Upp till 38% rabatt
Marimekko - Oiva Räsymatto Tallrik 25 cm

Mattallrikar från Marimekko

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Marimekko.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024