Sidan innehåller annonslänkar

Adam Tallrik 28 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Tallrik Nature

Mattallrikar från Bloomingville

Här har vi samlat Mattallrikar från Bloomingville.
Upp till 68% rabatt
Junto White Mattallrik 27 cm

Mattallrikar från Rosenthal

Utforska allt inom Mattallrikar från Rosenthal.
Upp till 66% rabatt
Grawa Tallrik Small Mörkgrön

Mattallrikar från Nordal

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Nordal.
Upp till 66% rabatt
Arbor Mattallrik 21,6 cm Grå

Mattallrikar från Sophie Conran

Visa produkter inom Mattallrikar från Sophie Conran.
Upp till 66% rabatt
Jolie Tallrik Blå 32 cm

Mattallrikar från PIP Studio

Missa inga bra priser på Mattallrikar från PIP Studio.
Upp till 65% rabatt
Ink Blue Hibiscus Tallrik 21.5cm

Mattallrikar från Burleigh

Missa inga bra priser på Mattallrikar från Burleigh.

Se gärna också

Magnor - Nostalgi Tallrik 22 cm Vit/Grön

Nostalgi Tallrik 22 cm från Magnor är en vacker, klassisk och traditionell julassiett designad i samarbete mellan interiördesignern Halvor Bakke och konstnären Anita Sletten. Duka upp med denna tallrik under julens alla tillfällen så som frukost, lunch, middag och kvällsfikat.

Julservisen Nostalgi sprider samma goda julstämning som du minns från barndomens jul och är en traditionell servis som är gjord för att hålla år efter år i flera generationer.
Design och dekor är genomförda in i minsta detalj med ett tidlöst uttryck, och delarna är gjorda av bästa kvalitet och tål både mikrovågsugn och i maskindisk.

Komplettera med fler delar ur serien Nostalgi som gourmettallrik 31 cm, tallrik 27 cm, djup tallrik 23 cm, assiett 14 cm, mugg 35 cl, dessertskål 15 cm, skål 23 cm, skål/fat 31 cm och även servettring 4,7 cm.

Inspirationen till Nostalgi har Halvor Bakke hämtat från naturen och den traditionella julen. De olika gröna inslagen påminner honom om de gamla kransarna de hade hemma på släktgården i Stavern, därav namnet Nostalgi.

Halvor Bakke ville inte designa en julservis i stram och ren design eftersom julen för honom är tradition och familjetid. Han valde därför att samarbeta med Anita som är känd för sina vackra akvareller och illustrationer. Anita hjälpte Halvor att förmedla den värme och goda stämning som han gärna ville skapa. Tillsammans har de kreerat en tidlös och fin julservis som även kan användas som vinterservis i tiden före och efter jul. Grönt fungerar mycket längre än bara till jul och servisen kan användas som året-runt-servis i fjällen och på landet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024