ECOlunchbox - Matlåda Rostfri Solo rektangulär

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Solo Rectangle är Solo Cubes storebror, en lite större matlåda som rymmer 850 ml vilket gör det enkelt att ta med t ex en sallad en rejäl bit lasagne. Lock och botten går självklart att köra i diskmaskin.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matlådor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
ECOlunchbox - Bento Wet Box Matlåda rund

Matlådor från ECOlunchbox

Utforska allt inom Matlådor från ECOlunchbox.
Upp till 55% rabatt
Lékué - Stretchlock 15 cm Transparent

Matlådor från Lékué

Här har vi samlat Matlådor från Lékué.
Upp till 53% rabatt
Matlåda M 1,3 liter 19,5x14 cm Rostfritt stål

Matlådor från Maku

Visa produkter inom Matlådor från Maku.
Upp till 44% rabatt
Make & Take Lunchskål 1 Liter Jadegrön

Matlådor från Brabantia

Utforska allt inom Matlådor från Brabantia.
Upp till 35% rabatt
Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 17x9 cm 1,7 L

Matlådor från Pyrex

Här har vi samlat Matlådor från Pyrex.
Upp till 30% rabatt
Martinex - Orkide Termosmugg 8x20,5x8 cm

Matlådor från Martinex

Missa inga bra priser på Matlådor från Martinex.

Se gärna också

Martinex - ABC Burkset 11x19,5x11 cm -30%

Burkset med 3 burkar i plåt i olika storlekar och ett alfabetsinspirerat Muminmotiv från Martinex.

Förvara allt från ingredienser och kökstillbehör till pennor och andra hobbymaterial i detta praktiska burkset i plåt från finska Martinex. De 3 plåtburkarna kommer i 3 olika storlekar och tillsammans utgör de ett funktionellt set med dekorativa förvaringslösningar med ett stort antal användningsområden. Placera dem i köket och använd de som prydliga behållare för kryddor och andra ingredienser, eller varför inte passa på att samla ihop ditt lilla busfrös färgpennor och kritor i de matchande burkarna för praktisk organisering? Allt är möjligt med Martinex burkset! Burkarna kommer med medföljande lock och har matchande designer i ett monokromt färgschema med karaktärer från Mumindalen samlade runt diverse bokstäver från alfabetet. För rengöring rekommenderas handdisk och noggrann torkning. Se nedan för mått.

Burk, storlek S: 8x12x8 cm
Burk, storlek M: 9x16x9 cm
Burk, storlek L: 11x19,5x11 cm

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024