Sidan innehåller annonslänkar

Duralex - Lys Skål med lock 20 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stapelbar matlåda i glas från Duralex som blir den perfekta förvaringen för lunchen eller resterna från middagen. Tillverkad i härdat glas som tål starka värmeväxlingar, vilket gör att glaslådan enkelt kan tas direkt från frysen in i ugn eller mikrovågsugn.

Locket försluts enkelt och är gjort av transparent plast som är fritt från BPA. Finns i olika storlekar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matlådor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
ECOlunchbox - Bento Wet Box Matlåda rund

Matlådor från ECOlunchbox

Utforska allt inom Matlådor från ECOlunchbox.
Upp till 55% rabatt
Lékué - Stretchlock 15 cm Transparent

Matlådor från Lékué

Här har vi samlat Matlådor från Lékué.
Upp till 53% rabatt
Matlåda M 1,3 liter 19,5x14 cm Rostfritt stål

Matlådor från Maku

Visa produkter inom Matlådor från Maku.
Upp till 44% rabatt
Make & Take Lunchskål 1 Liter Jadegrön

Matlådor från Brabantia

Utforska allt inom Matlådor från Brabantia.
Upp till 35% rabatt
Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 17x9 cm 1,7 L

Matlådor från Pyrex

Här har vi samlat Matlådor från Pyrex.
Upp till 30% rabatt
Martinex - Orkide Termosmugg 8x20,5x8 cm

Matlådor från Martinex

Missa inga bra priser på Matlådor från Martinex.

Se gärna också

Martinex - Orkide Espressoburk 15x15x8 cm

Espressoburk i plåt med ett tätslutande lock samt en blominspirerad Mumindesign som mäter 15x15x8 cm från Martinex.

Förvara ditt finmalda espressokaffe både praktiskt och hållbart i denna vackra plåtburk från det finska hemföretaget Martinex. Espressoburken från Martinex Orkidé-serie har utrustats med ett tätslutande lock som tack vare det inbyggda spännlåset håller burken tätt förseglad när kaffet inte behövs kommas åt och förlänger på så sätt både fräschheten och livslängden på ditt nymalda kaffepulver så att du kan avnjuta en riktigt god espresso när du än vill. Burken är tillverkad i hållbar plåt, och har utsmyckats med ett harmoniskt motiv föreställandes Mumintrollet, Snusmumriken, Lilla My och Hemulen som tillsammans umgås och leker i en naturlig miljö bland enorma orkidéer. Den fridfulla designen gör att espressoburken passar in i alla sorters köksmiljöer och den kan även kombineras med andra burkar och tillbehör från Orkidé-serien för att skapa ett komplett matchande set. Espressoburken mäter 15x15x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk och noggrann torkning för ett optimalt resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024