Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Sked 4-pack Guld

Beställ Aida - Raw Sked 4-pack Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Sked 4-pack Guld inom kategorin Matbestick styck.

Produktinformation

Ett 4-pack skedar från Aidas serie Raw, designade av Christiane Schaumburg-Müller. Skedarna har en elegant och stilren design och passar därmed till alla serviser och dukningar.

De långa skedarna är speciellt framtagna för att användas till en ljuvlig kaffe latte men kan likväl användas till smoothies, desserter och annat gott. Skedarna är tillverkade i rostfritt stål och tål diskmaskin.

Se gärna också

Aida - RAW Gaffel 4-pack -18%

Matgaffel 4-pack från Aida. Passar både vardags som fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Setet finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från House Doctor

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Vitamix

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Serax

Se alla produkter