Sidan innehåller annonslänkar

Bosch - Bosch Matberedare 1250 W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna kraftfulla och effektiva matberedare från Bosch kommer med en mängd olika tillbehör och blir snabbt en ny favorit i köket. Den kraftfulla motorn på 1250W krossar enkelt is, hackar, river, vispar och knådar deg.

Om du är osäker på vilken hastighet du bör använda till varje arbetsuppgift behöver du inte oroa dig - maskinen anpassar sig automatiskt hastighet utefter innehållet. Det avtagbara delarna är även diskmaskinssäkra för enkel rengöring.

-Stor transparent blandarskål på 3.9 l med lock och påfyllningsrör. (1.5 kg deg)-Mixer i Tritan med kapacitet på 1.5 L-Vändbar skärskiva (tunt/tjockt), vändbar rivskiva (fint/grovt)-Skär- och rivskivor i rostfritt stål-Degredskap/degkniv-Skärskiva för Pommes Frites-Extra stabil skivhållare-Rostfri visp .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024