Drit Forbanna - Drit Forbanna Efterfest såsen 135 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Drit Forbanna Efterfest såsen 135 g eller Nachspielsaus som killarna på Drit Forbanna själva kallar den är din räddning efter en sen kväll på stan. Blanda med pasta och BAM - nattamaten är klar! Det blir varken enklare eller godare än så härInnehåll;Olivolja, soltorkade tomater, vitlök, tomatpuré, chili, salt, söt paprika, oreganoDet norska företaget Drit Forbanna har sedan 2017 utvecklat och producerat mat- och drycksrelaterade produkter med en twist

Drit Forbannas produkter kännetecknas av hög kvalitet, en snygg förpackningsdesign och en hel del härlig humor och attityd. Enjoy!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mat från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Drit Forbanna - Drit Forbanna Efterfest såsen 135 g

Mat från Drit Forbanna

Här har vi samlat Mat från Drit Forbanna.
Upp till 30% rabatt
Nicolas Vahé - Confit Lök & Balsamvinäger 140 g

Mat från Nicolas Vahé

Här har vi samlat Mat från Nicolas Vahé.
Anders Petter - Mumin Sommarkakor Hallon 2023 Grön

Mat från Anders Petter

Utforska allt inom Mat från Anders Petter.

Se gärna också

Drit Forbanna - Drit Forbanna Pesto Arrabiata 135 g -30%

Drit Forbanna Pesto Arrabiata 135 g är en klassisk pesto gjord på bland annat soltorkade tomater, paprika och chili. En härligt mustig pesto som du lätt kan sno ihop middagen med. Gott till en traditionell pasta pesto men även gott på en skiva stekt lantbröd - svårare än så behöver det inte vara!

Innehåll
Olivolja, tomatextrakt, soltorkade tomater, vitlök, paprika, basilika, salt, vitvinsvinäger, chili, oregano, fruktos, rosmarin, erian (konserveringsmedel: mjölksyra)

Det norska företaget Drit Forbanna har sedan 2017 utvecklat och producerat mat- och drycksrelaterade produkter med en twist. Drit Forbannas produkter kännetecknas av hög kvalitet, en snygg förpackningsdesign och en hel del härlig humor och attityd. Enjoy!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024