AdHoc - Tuto Värmeljushållare 16x6 cm

Beställ AdHoc - Tuto Värmeljushållare 16x6 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Tuto Värmeljushållare 16x6 cm inom kategorin Ljuslyktor och värmeljushållare.

Produktinformation

Värmeljushållare från AdHoc. Perfekt till kaffe eller tekannan för hålla värmen.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 14 cm -25%

Ljushållaren Bernadotte från Georg Jensen är framtagen med inspiration från Sigvard Bernadottes fantastiska designs. Ett tydligt Art Deco-inspirerat spårmönstret präglar dess blanka yta samtidigt som den är ett praktexemplar av modern skandinavisk design vilket återspeglas i den minimalistiska formen. En inredningsdetalj som hjälper att lysa upp i mörkret och reflekterar ljuset vackert.

Ljushållaren presenterar vackert ett kronljus men om du vänder den upp och ner kan du även använda den med ett värmeljus. En funktionell och läcker ljushållare som går i Bernadottes anda.

Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och var inte bara en skicklig formgivare utan även prins i den svenska kungafamiljen. Hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker och återfinns i otaliga hem.

Ljushållaren Bernadotte är tillverkad i rostfritt stål med blankpolerad yta som glänser fint. Den står vackert för sig själv men är lika fin att kombinera med de andra Bernadotte ljushållarna i olika höjder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Gustavsberg

Se alla produkter
Servetter

Servetter från IHR

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Iittala

Se alla produkter
Krokar och förvaring

Krokar och förvaring från Gejst

Se alla produkter