AdHoc - Limbo Värmeljusvärmare 16x5 cm

Beställ AdHoc - Limbo Värmeljusvärmare 16x5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Limbo Värmeljusvärmare 16x5 cm inom kategorin Ljuslyktor och värmeljushållare.

Produktinformation

Limbo Värmeljusvärmare 16x5 cm från Adhoc. En stilren värmare för mat och tekannor men en stor yta som säkerställer att maten håller sig varm.

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Lykta 12x15 cm Kolgrå -25%

I serien Skyline ingår denna eleganta lykta Skyline Lux, från norska Magnor. Lyktan går även att använda som en liten vas för ett lågt blomsterarrangemang.Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

Lyktan är 15 cm hög och 12 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Thomas

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Orrefors

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Rörstrand

Se alla produkter