Afroart - Minidot Julgransljus Prickig 23 cm 4-pack Röd

Beställ Afroart - Minidot Julgransljus Prickig 23 cm 4-pack Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Minidot Julgransljus Prickig 23 cm 4-pack Röd inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Ljus i 4-pack från Afroart, dekorerade med ett prickigt mönster. När mörkret faller utanför kan du tända dessa ljus och låta de sprida sitt härliga sken i hemmet.

Ge din ljusstake ett charmigt och personligare uttryck med detta fina ljus. Finns i fler färger att mixa och matcha mellan.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Tapers Julgransljus 21 cm 8-pack Mörkröd

Ljus i 8-pack från Brost Copenhagen, hopknutna med ett juteband. Under mörka kvällar kan du med dessa vackra ljus skapa en varm och lugn atmosfär i ditt hem. Ljusen är handdoppade enligt gamla metoder vilket innebär att de har doppats 35–40 gånger i färgat vax.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Med dessa avlånga, smala ljus kan du förvandla vilken ljusstake som helst till en ståtlig och glödande ljuspunkt. Finns i fler färger som kan kombineras för ett varierat uttryck.

Brinntid cirka 2.5 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Sthål

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Aida

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Anders Petter

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Rörstrand

Se alla produkter