Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Kulljus 22 cm Vit

Beställ Afroart - Kulljus 22 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Kulljus 22 cm Vit inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Ett ljus från Afroart i form av en ljusstake av rund design. Med det här unika ljuset får både inredningen och mörka kvällar en skjuts.

Tänd ljuset och låt det sprida sitt behagliga sken över hemmet. Ljuset är skapat av Afroart Design och ett familjeägt företag i Bangladesh.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Tapers Julgransljus 21 cm 8-pack Röd

Ljus i 8-pack från Brost Copenhagen, hopknutna med ett juteband. Under mörka kvällar kan du med dessa vackra ljus skapa en varm och lugn atmosfär i ditt hem. Ljusen är handdoppade enligt gamla metoder vilket innebär att de har doppats 35–40 gånger i färgat vax.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Med dessa avlånga, smala ljus kan du förvandla vilken ljusstake som helst till en ståtlig och glödande ljuspunkt. Finns i fler färger som kan kombineras för ett varierat uttryck.

Brinntid cirka 2.5 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ostknivar

Ostknivar från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Vintage

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Rörstrand

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Le Creuset

Se alla produkter