Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Lejon

Jämför produkt Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Lejon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Lejon i kategorin Kuddar Sittdynor här hos oss.

Produktinformation

Sittdyna Lejon från Afroart är en härlig sittdyna som skapats för att ge komfort och stil till din inredning. Den är tillverkad av filt och är färgstarkt färgad i en ljusgul nyans.

Denna sittdyna är perfekt för att ge ett personligt och välkomnande utseende till ditt hem och är också ett utmärkt val för att skapa en bekväm sittplats. Den är 28 cm i diameter och har en mysig och mjuk fyllning som ger komfort och stöd som du kommer att uppskatta. .

Se gärna också

Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Katt

Sittdynan Katt är lite mindre i storlek och form men tillverkas i samma härliga handtovade ull, gjord helt för hand i Nepals högland, som alla ulldynor i Afroarts sortiment.

Tillverkad i 100 % ull som gör den både smuts- och fuktavvisande samt värmande. Dynan passar både ute och inne och storleken gör den perfekt att ta med i ryggsäcken på utflykten. I samma serie hittar du flera olika färgglada djur så du kan skapa ett helt Zoo när du ska inreda barnrummet där hemma.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekhäll

Stekhäll från Muurikka

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Bitz

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från WMF

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Table Top Stories

Se alla produkter