Sidan innehåller annonslänkar

Epic Spice - Krydda Chipotle Honey Rub 75 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Chipotle Honey Rub från Epic Spice har heta, rökiga och söta toner av chipotle chili, apelsin och honung.Chipotle Honey Rub går mot “sweet heat” hållet med en komplex sammansättning av smaker som sticker ut. Men en perfekt balans av sötma, hetta och syrlighet, den rökiga smaken av Chipotle chilin i kombination med sötman från honungen och syran från de solmogna apelsinerna - ljuvligt!Gnid in önskat kött i rikligt med Chipotle Honey Rub upp till 24 timmar innan tillagning, täck väl och kyl

Ta fram köttet i rumstemperatur och applicera ett andra lager innan grillning. Som alla Epic Spice kryddblandningar lämpar sig även denna till att använda som smaksättare i såser och röror som behöver det där lilla extra.Innehåll;Chipotle chili, vitlök, honung, apelsinskal, fleur de sel, hickory salt, kummin, koriander, tellicherry svartpeppar, råsocker, mexikansk oregano .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kryddor från andra varumärken

Pizzamix kryddor multi

Kryddor från Gourmet Selection

Utforska allt inom Kryddor från Gourmet Selection.
Nicolas Vahé - Salt Chili Mix

Kryddor från Nicolas Vahé

Visa produkter inom Kryddor från Nicolas Vahé.
Epic Spice - Krydda BBQ Rub 75 g

Kryddor från Epic Spice

Här har vi samlat Kryddor från Epic Spice.
Peugeot - Grovsalt Tyskland 370 g

Kryddor från Peugeot

Här har vi samlat Kryddor från Peugeot.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024