Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Wish Kryddkvarn 7,5x9,5 cm

Jämför produkt AdHoc - Wish Kryddkvarn 7,5x9,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Wish Kryddkvarn 7,5x9,5 cm i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Wish Kryddkvarn 7,5x9,5 cm från AdHoc. Den lilla kryddkvarnen har en hållbar keramisk kvarn med rostfritt stålkvarnhus, tillsätt salt eller peppar genom att öppna kvarnen upptill.

Se gärna också

Rig-Tig - Cheffy Salt- & Pepparkvarn Grey -25%

Set med både salt- och pepparkvarn med en höjd på 12,5 cm vardera från danska RIG-TIGs Cheffy-serie.

Måltider utan nymald salt och peppar är knappt värda att inta, så se till att du ger dina kulinariska kreationer den smak de förtjänar med detta salt- och pepparkvarnsset från RIG-TIG. Cheffy-kvarnarna är modernt utformade med en nytänkande twist på en klassisk design med mjukt rundade toppartier och räfflade sidor som ger ett bra grepp under handmalningen. Kvarnarna urskiljs enkelt från varandra tack vare färgerna i mjuka toner som även gör - tillsammans med den eleganta designen – att de sömlöst passar in i alla sorters kök- och middagsmiljöer. Salt- och pepparkvarnarna fylls enkelt på utan spill, och de är båda tillverkade i hållbar keramik för långvarig användning under många år framåt. Kvarnarna har en diameter på 6,5 cm och en höjd på 12,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från de Buyer

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kosta Boda

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Klean Kanteen

Se alla produkter