Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Duospice Mini Kryddkvarn 3,8x15 cm Rostfri/Klar

Beställ AdHoc - Duospice Mini Kryddkvarn 3,8x15 cm Rostfri/Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Duospice Mini Kryddkvarn 3,8x15 cm Rostfri/Klar inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Duospice Mini Kryddkvarn 3,8x15 cm från AdHoc är den mindre modellen och är en stilren och elegant kryddkvarn i rostfritt stål och med en behållare i klar akryl. Den genomskinliga behållaren visar vad kvarnen innehåller så du kan fylla till exempel pepparkorn i den övre delen, och i den nedre delen torkad chili.

Ena behållaren är avsedd för torkade kryddor och örter och den andra har en keramisk kvarn för peppar och salt. Kryddkvarnen har lock i båda ändarna för att undvika spill.Finns även i en större modell. .

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Svart -37%

Pepparkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus ger ditt kök en stilren detalj och en otroligt hållbar kvarn som kan användas i många år framöver. Pepparkvarnen har ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns och ger dig en kvarn som nästan inte går att slita ut.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
För hemmet

För hemmet från ANDREE JARDIN

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Speglar

Speglar från Hay

Se alla produkter