Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Duomill Kryddkvarn 13x8 cm

Beställ AdHoc - Duomill Kryddkvarn 13x8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Duomill Kryddkvarn 13x8 cm inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. Duomill - 2 i 1 är en dubbel kvarn.

Den är en innovation för varje kök och varje bord, eftersom den gör att du kan mala pepparkorn och salt i en och samma kvarn. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Cuisinart - Style Kryddkvarn Silver

Den här praktiska, men framför allt snygga, kryddkvarnen ur serien Style Collection från Cuisinart är superenkel att använda. En underbar kvarn i stilren design som står fint på bordet eller köksbänken. Den har två skålar som går att fylla med olika kryddor, den ena med salt och den andra med peppar kanske. Använd den genom att vända rätt ände mot det som ska kryddas och tryck på knappen, enkelt och fritt från krångel.

Den här kryddkvarnen drivs av laddningsbara batterier och när batterinivån är låg placerar du den i den medföljande ställningen som både laddar och förvarar kvarnen. Ett fullt batteri kan användas oavbrutet i 20 minuter. De två behållarna tas enkelt bort för påfyllning och när dem är fulla lyser lampan. Det går att ställa in malningen till fin eller grov så att du kan anpassa kryddan efter önskemål. Med det medföljande måttlocket kan du enkelt måtta upp exakt mängd krydda till maten.

Kryddkvarnen är försedd med professionellt malningsverk vilket gör att den håller länge och kan användas dagligen utan problem. Produkten har 3 års garanti. En exceptionell kryddkvarn som är en fröjd att använda, fyll den med dina favoritkryddor och njut av perfekt kryddad mat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tapeter

Tapeter från Little Roomies

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Blendtec

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Åviken

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Iittala

Se alla produkter