Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Akasia Kryddkvarn 7x14 cm

Beställ AdHoc - Akasia Kryddkvarn 7x14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Akasia Kryddkvarn 7x14 cm inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Akasia Kryddkvarn från AdHoc är den perfekta kryddkvarnen för att höja smakupplevelsen och ge maten din egna personliga touch. Den kommer också med en justerbar malningsgrad, så att du enkelt kan anpassa den efter din önskade smak. .

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ -25%

En fantastisk pepparkvarn från Zassenhaus serie Augsburg som kommer ge dig en upplevelse av högsta kvalité under lång tid framöver. Den här kvarnen har fått en modern och tidlös design vilket gör att den passar in i alla sorters kök och hem. Dessutom är dess kvarnverk i härdad keramik otroligt hållbart.

Det keramiska malverket är inte bara nästintill omöjlig att slita ut, det är även reglerbart vilket innebär att du kan justera verket efter önskad kornstorlek utan problem. Välj mellan finmalet eller grovmalet beroende på vad som ska smaksättas. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Alessi

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Kosta Boda

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter