Sidan innehåller annonslänkar

aGO, plum w. rose gold grill, Mini Bluetooth-högtalare

Beställ aGO, plum w. rose gold grill, Mini Bluetooth-högtalare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten aGO, plum w. rose gold grill, Mini Bluetooth-högtalare inom kategorin Kreafunk.

Produktinformation

En handfull musik, redo att ta med överallt. aGO är den minsta Bluetooth-högtalaren i KREAFUNKs kollektion.

Men låt dig inte luras av storleken. aGO är en högtalare i fickstorlek, med en kraftig personlighet och ett otroligt ljud.

aGO har en läderrem som gör att du enkelt tar den med dig. Med 10 timmars full laddningstid kan du njuta av musik hela dagen, eller natten.

Högtalaren har en mjuk, rund design som tuffas till av den snygga fronten i metall. aGO finns i sex häftiga färger.

Se gärna också

aGO, ivory sand, speaker

aGO Mini Bluetooth högtalare Ivory Sand En handfull musik, redo att ta med överallt. aGO är den minsta Bluetooth-högtalaren i KREAFUNKs kollektion. Men låt dig inte luras av storleken. aGO är en högtalare i fickstorlek, med en kraftig personlighet och ett otroligt ljud. aGO har en läderrem som gör att du enkelt tar den med dig. Med 10 timmars full laddningstid kan du njuta av musik hela dagen, eller natten. Högtalaren har en mjuk, rund design som tuffas till av den snygga fronten i metall. aGO finns i sex häftiga färger. Tekniska specifikationer: - Upp till 10 timmars speltid - Bluetooth 5.0 - Inbyggd mikrofon för hands free-samtal - Säker mot spill och damm, så ta med den på stranden eller festen - Inbyggt litiumbatteri - Inklusive laddningskabel med USB till micro USB - Dimensioner: 8x3,9 cm (OxH) - Vikt: 180 g - Material: Plast/Läder - Färg: Ivory Sand

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från LUND LONDON

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Arabia

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Muurla

Se alla produkter