Sidan innehåller annonslänkar

aCOUSTIC, Högtalare, Urban plum

Beställ aCOUSTIC, Högtalare, Urban plum på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten aCOUSTIC, Högtalare, Urban plum inom kategorin Kreafunk.

Produktinformation

aCOUSTIC spelar musik åt alla håll och har en överraskande funktion, aCOUSTIC stöder en kontaktbaserad, trådlös laddning och True Wireless Stereo (TWS) så att du kan koppla ihop två aCOUSTIC högtalare för en fulländad stereoupplevelse. Tekniska specifikationer 20 hr playback tid (50% volym) Bluetooth 5.0 12W digital förstärkare med 360 graders avancerad ljudteknologi.

Laddningstid 5-6 hr (USB) / 8-9 hr (Qi) Fungerar med Voice Assistant Damm- och vattenresistent (IP55) Qi-laddning Inkl USB-kabel CE, FCC, RoHS, CCC, SRRC, WEEE. Mått O 7,5 cm, H 16 cm Material Plast/Silikon/Läder/Metall Färg Urban Plum .

Se gärna också

aTUNE, Högtalare/Radio DAB+, CARE Collection

aTUNE är KREAFUNKs nya och förbättrade DAB+ radio. Den sänder både FM och DAB+ samtidigt som den fungerar som en Bluetooth-högtalare. Utöver det så har den en inbyggd larmfunktion sp du kan använda den som väckarklocka. Den har en elegant design som sömlöst smälter in i ditt hem.

aTUNE finns också i varianten CARE. Det innebär att den är tillverkad med 35% mindre plast och att fronten är tillverkad i 98% återvunnen polyester, framtaget av textilföretaget Gabriel.
Tekniska specifikationer:
15 hr playback tid (50% vol).
Bluetooth 5.0
6W digital förstärkare.
Damm- och vattenavvisande.
Laddningstid 3-4 hr.
CE, FCC, RoHS, WEEE.
Inkl USB-kabel.
 
Mått: 10,9 x 19,5 x 7 cm.
Material: Plast/Silikon/Läder/Metall (CARE innehåller polyester/Vetetfibrer).
Färg: Wheat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Global

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Denby

Se alla produkter