Sidan innehåller annonslänkar

aCOUSTIC, Högtalare, Dusty pink

Jämför produkt aCOUSTIC, Högtalare, Dusty pink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten aCOUSTIC, Högtalare, Dusty pink i kategorin Kreafunk här hos oss.

Produktinformation

aCOUSTIC spelar musik åt alla håll och har en överraskande funktion, aCOUSTIC stöder en kontaktbaserad, trådlös laddning och True Wireless Stereo (TWS) så att du kan koppla ihop två aCOUSTIC högtalare för en fulländad stereoupplevelse. Tekniska specifikationer 20 hr playback tid (50% volym) Bluetooth 5.0 12W digital förstärkare med 360 graders avancerad ljudteknologi.

Laddningstid 5-6 hr (USB) / 8-9 hr (Qi) Fungerar med Voice Assistant Damm- och vattenresistent (IP55) Qi-laddning Inkl USB-kabel CE, FCC, RoHS, CCC, SRRC, WEEE. Mått O 7,5 cm, H 16 cm Material Plast/Silikon/Läder/Metall Färg Dusty Pink .

Se gärna också

aGO, Högtalare, CARE Collection

En handfull musik, redo att ta med överallt. aGO är den minsta Bluetooth-högtalaren i KREAFUNKs kollektion. Men låt dig inte luras av storleken. aGO är en högtalare i fickstorlek, med en kraftig personlighet och ett otroligt ljud. aGO har en läderrem som gör att du enkelt tar den med dig. Med 10 timmars full laddningstid kan du njuta av musik hela dagen, eller natten. Högtalaren har en mjuk, rund design som tuffas till av den snygga fronten i metall.
aGO finns i sju häftiga färger.
CARE Collection innebär att denna aGO högtalare är tillverkad med 35% mindre plast och har en front tillverkad i 98% återvunnen polyester.
Tekniska specifikationer:
- Upp till 10 timmars speltid.
- Bluetooth 5.0.
- Inbyggd mikrofon för hands free-samtal.
- Säker mot spill och damm, så ta med den på stranden eller festen.
- Inbyggt litiumbatteri.
- Inklusive laddningskabel med USB till micro USB.
- Dimensioner: 8x3,9 cm (OxH).
- Vikt: 180 g.
- Material: Plast/Läder/Polyester.
- Färg: Wheat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Sthål

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Kenwood

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Magnor

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Arabia

Se alla produkter