Sidan innehåller annonslänkar

aCAPPELLA Care Högtalare

Beställ aCAPPELLA Care Högtalare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten aCAPPELLA Care Högtalare inom kategorin Kreafunk.

Produktinformation

Vetefibrer - TWS &, QI - Tyg från Gabriel. Det är aCAPPELLA CARE - en ren och omtänksam högtalare som fokuserar både på bra ljud och miljön.

Förutom att högtalaren är riktigt snygg så är den packad med den senaste tekniken. TWS, QI, USB-C och IP55.

Ljudet når dig i 360 grader och gör att högtalaren kan placeras nästan varsomhelst utan att kompromissa med ljudupplevelsen. Mått H 16,5 cm, D 9 cm.Färg CARE. .

Se gärna också

aGO, ivory sand, speaker

aGO Mini Bluetooth högtalare Ivory Sand En handfull musik, redo att ta med överallt. aGO är den minsta Bluetooth-högtalaren i KREAFUNKs kollektion. Men låt dig inte luras av storleken. aGO är en högtalare i fickstorlek, med en kraftig personlighet och ett otroligt ljud. aGO har en läderrem som gör att du enkelt tar den med dig. Med 10 timmars full laddningstid kan du njuta av musik hela dagen, eller natten. Högtalaren har en mjuk, rund design som tuffas till av den snygga fronten i metall. aGO finns i sex häftiga färger. Tekniska specifikationer: - Upp till 10 timmars speltid - Bluetooth 5.0 - Inbyggd mikrofon för hands free-samtal - Säker mot spill och damm, så ta med den på stranden eller festen - Inbyggt litiumbatteri - Inklusive laddningskabel med USB till micro USB - Dimensioner: 8x3,9 cm (OxH) - Vikt: 180 g - Material: Plast/Läder - Färg: Ivory Sand

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Sthål

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Broil King

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Picknickkorgar  Kylväskor

Picknickkorgar Kylväskor från Sagaform

Se alla produkter