Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Spice Korg/Fat 31x3 cm Natur/Svart

Beställ Afroart - Spice Korg/Fat 31x3 cm Natur/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Spice Korg/Fat 31x3 cm Natur/Svart inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Handflätat fat från Afroart. Fatet är gjort av lokalt växande gräs och dadelpalmsblad av kvinnor i Punjab-distriktet i sydöstra Pakistan.

Ett stabilt fint fat, perfekt till bröd, frukt eller annan förvaring. Dekorativ på ditt köksbord med sitt naturliga utförande och kontrastfärgade kant på toppen.Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Safi Korg Rotting 2-pack

Snyggt set om två korgar i rotting, från Broste Copenhagen. Korgsetet Safi består av två korgar i olika storlekar, som kan placeras tillsammans eller isär. Rotting är ett material som är lätt att älska, det är hållbart, har en fin varm ton, och ger en naturlig och vacker känsla till rummet de placeras i. I kombination med en stram inredning ger de liv åt hemmet, och tillsammans med andra naturmaterial smälter de in. De har en fyrkantig botten, men en rund form, vilket bidrar till den unika känslan.

Fyll dem med härliga plädar, ha som tvättkorg, handuksförvaring, eller som ytterkruka till den stora växten. De stabila handtagen gör korgarna flexibla och flyttbara.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivblock

Knivblock från Fiskars

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Modern House

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Iittala

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Design Letters

Se alla produkter