Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Sene Brödkorg 2 delar Natur

Beställ Afroart - Sene Brödkorg 2 delar Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Sene Brödkorg 2 delar Natur inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Brödkorgar i 2-pack från Afroart. Till frukostfrallor, nygräddade bullar eller kakor.

Dessa brödkorgar passar till mycket och är dessutom fina att ha framme. Snyggt formade korgar som är handflätade av kvinnor i Senegal.

Naturmaterialet säv flätas samman med tunna färgade plastremsor. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

House Doctor - Rata Korg 3 delar -25%

Denna uppsättning med tre handvävda korgar från House Doctor erbjuder många förvaringsmöjligheter. Korgarna är tillverkade av handvävd vattenhyacint, och designen och mönstret på Rata-korgarna ger en mjuk touch och kontrast till stilrena ytor i din heminredning. Både korgen och locket har handtag för att göra dem lätta att flytta. Använd för att förvara tidskrifter, stickmaterial eller vardagliga föremål i vardagsrummet, hallen eller köket. I kombination med vårt utbud av förvaringsartiklar i vattenhyacint får ditt hem en enhetlig känsla.

Mått;
Liten H 16 cm Ø 27 cm
Mellan H 21 cm Ø 34 cm
Stor H 26 cm Ø 41 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Holmegaard

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Klimchi

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter