Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg trippel hängande Natur

Jämför produkt Afroart - Palm Korg trippel hängande Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Palm Korg trippel hängande Natur i kategorin Korgar här hos oss.

Produktinformation

Trio i korgar i rottingutförande från Afroart. Korgförvaringen i tre våningar är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden i Bangladesh.

Fin att ha exempelvis i köket eller badrummet, lätt att hänga upp med de flätade dekorativa rottingbanden med sin ögla på toppen. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Hinza - Väska Sockerrör Liten Lila

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av biobaserad plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör.

Väskan är en perfekt förvaring till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att göra ren, vilket gör den idealisk till fritids- och trädgårdssysslor. Volym 7,5 liter. Tillverkad i Hillerstorp, Småland. Maxvikt 10 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bakformar

Bakformar från MasterClass

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter