Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg med lock 20x11 cm Natur

Beställ Afroart - Palm Korg med lock 20x11 cm Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Palm Korg med lock 20x11 cm Natur inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Handflätad korg med lock från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil och fin liten korg, perfekt att fylla med kära små ting. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Hinza - Väska Sockerrör Liten Vinröd

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av biobaserad plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör.

Väskan är en perfekt förvaring till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att göra ren, vilket gör den idealisk till fritids- och trädgårdssysslor. Volym 7,5 liter. Tillverkad i Hillerstorp, Småland. Maxvikt 10 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Eva Solo

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Cooee

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kähler Design

Se alla produkter
Sauteuser

Sauteuser från Demeyere

Se alla produkter