Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg med lock 13x15 cm Natur

Beställ Afroart - Palm Korg med lock 13x15 cm Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Palm Korg med lock 13x15 cm Natur inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Handflätad korg med lock från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil och fin liten korg, perfekt att fylla med kära små ting. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Hinza - Väska Sockerrör Liten Ljusblå

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av biobaserad plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör.

Väskan är en perfekt förvaring till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att göra ren, vilket gör den idealisk till fritids- och trädgårdssysslor. Volym 7,5 liter. Tillverkad i Hillerstorp, Småland. Maxvikt 10 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kvarnset

Kvarnset från Tareq Taylor

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Robert Welch

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Oxo

Se alla produkter