Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tre stycken handflätade korgar från Afroart. Korgarna är gjorda av lokalt växande palmblad och tillverkade av kvinnor på landsbygden i Bangladesh.

Dekorativ trio med runda former som lämpar sig fint som ytterkrukor (glöm inte vattentät innerkruka) eller annan förvaring. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Korgar från andra varumärken

Shape korg natur

Korgar från hemtex

Här har vi samlat Korgar från hemtex.
Upp till 30% rabatt
House Doctor - Aske Korg 3 delar

Korgar från House Doctor

Här har vi samlat Korgar från House Doctor.
Upp till 25% rabatt
Muurla - Mumin Förvaringskorg In the Wild Medium

Korgar från Muurla

Se produkter inom Korgar från Muurla.
Upp till 13% rabatt
Blomus - Delara Brödkorg Oval 32x14 cm Moonbeam

Korgar från Blomus

Utforska allt inom Korgar från Blomus.
Gefu - Brunch Brödkorg oval Vit

Korgar från Gefu

Här har vi samlat Korgar från Gefu.
Zone - Brödkorg Svart

Korgar från Zone

Se produkter inom Korgar från Zone.

Se gärna också

Modern House - Lundi Brödbox 35x22x13 cm Sand/Bambu

Brödbox i järn med lock i bambu som mäter 35x22x13 cm från norska Modern Houses Lundi-serie.

Förvara ditt nyinköpta färska lantbröd både smart och enkelt med denna modernt designade brödbox från det norska köksföretaget Modern House. Modern Houses brödbox är bastant designad i svartmålat järn och har ett vackert lock i bambu som bidrar med ett robust inslag som gör brödboxen perfekt som kökstillbehör till ett modernt designat skandinaviskt hem. Brödboxen mäter 35x22x13 cm och kan självklart hålla andra saker än bröd – den gör sig till exempel också perfekt som kryddlåda för förvaring av kryddburkar i alla former och storlekar. Möjligheterna är många och med brödboxen från Lundi-serien blir det enkelt att organisera ditt kök, för visst är det lite skönare när var sak har sin plats? Brödboxen är också utrustad med glidsäkra fötter så att den står stadigt där den placeras, och det hållbara oljebehandlade bambulocket kan även användas som skärbräda.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024