Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar

Beställ Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Tre stycken handflätade korgar från Afroart. Korgarna är gjorda av lokalt växande palmblad och tillverkade av kvinnor på landsbygden i Bangladesh.

Dekorativ trio med runda former som lämpar sig fint som ytterkrukor (glöm inte vattentät innerkruka) eller annan förvaring. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Hinza - Väska Sockerrör Liten Svart

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av biobaserad plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör.

Väskan är en perfekt förvaring till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att göra ren, vilket gör den idealisk till fritids- och trädgårdssysslor. Volym 7,5 liter. Tillverkad i Hillerstorp, Småland. Maxvikt 10 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Kockums

Se alla produkter
Snuttefiltar  Tvättlappar

Snuttefiltar Tvättlappar från Little Roomies

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Rörstrand

Se alla produkter