Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg 29x6,5 cm Natur/Svart

Beställ Afroart - Palm Korg 29x6,5 cm Natur/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Palm Korg 29x6,5 cm Natur/Svart inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Handflätad korg från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil fin korg, perfekt till frukostfrallorna och dekorativ med sina svarta inslag på ditt köksbord. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Hinza - Väska Sockerrör Liten Ljusgrå

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av biobaserad plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör.

Väskan är en perfekt förvaring till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att göra ren, vilket gör den idealisk till fritids- och trädgårdssysslor. Volym 7,5 liter. Tillverkad i Hillerstorp, Småland. Maxvikt 10 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Solstickan

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Gense

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter