Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Korg med lock Multifärgad

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Förvaringskorg med lock med Afroart. De här vackert formade korgarna är handflätade av kvinnor på landsbygden i Senegal.

Naturmaterialet säv flätas samman med tunna färgade plastremsor. OBS! Korgarnas mönster varierar från korg till korg

Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Korgar från andra varumärken

Shape korg natur

Korgar från hemtex

Här har vi samlat Korgar från hemtex.
Upp till 30% rabatt
House Doctor - Aske Korg 3 delar

Korgar från House Doctor

Här har vi samlat Korgar från House Doctor.
Upp till 25% rabatt
Muurla - Mumin Förvaringskorg In the Wild Medium

Korgar från Muurla

Se produkter inom Korgar från Muurla.
Upp till 13% rabatt
Blomus - Delara Brödkorg Oval 32x14 cm Moonbeam

Korgar från Blomus

Utforska allt inom Korgar från Blomus.
Gefu - Brunch Brödkorg oval Vit

Korgar från Gefu

Här har vi samlat Korgar från Gefu.
Zone - Brödkorg Svart

Korgar från Zone

Se produkter inom Korgar från Zone.

Se gärna också

Rig-Tig - Knit-It Brödkorg 15x30 cm Grå

Brödkorg i 100% stickad bomull som mäter 15x30 cm från danska RIG-TIGS Knit-It-kollektion.

Den vackra och högfunktionella brödkorgen Knit-It från danska RIG-TIG har omsorgsfullt designats och tillverkats med en underbart minimalistisk design för kompakta boenden som kräver kvadratsmarta lösningar. Brödkorgen är tillverkad i 100% OEKO-TEX-bomull, ett material som både är helt fritt från skadliga ämnen och som gör att brödkorgen enkelt går att vikas ihop när den ej används för att spara på utrymme. En elegant blandning av design och funktionalitet helt enkelt. Brödkorgen mäter 15x30 cm och levereras förtvättad.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024