Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Korg med lock Multifärgad

Jämför produkt Afroart - Korg med lock Multifärgad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Korg med lock Multifärgad i kategorin Korgar här hos oss.

Produktinformation

Förvaringskorg med lock med Afroart. De här vackert formade korgarna är handflätade av kvinnor på landsbygden i Senegal.

Naturmaterialet säv flätas samman med tunna färgade plastremsor. OBS! Korgarnas mönster varierar från korg till korg

Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Modern House - Basis Pommeskorg Stål 12x18 cm

Pommeskorg i stål för hemmagjorda pommes frites som mäter 12x8x7,5 från norska Modern Houses Basis-serie.

Vem behöver gå till det lokala hamburgarhaket när man kan göra egna utsökta pommes frites hemma? Med pommeskorgen från Modern House får du allt du behöver för att kunna fritera potatisstänger i ditt eget kök och vi kan lova att när du väl har börjat så kommer inga andra pommes frites någonsin att kunna mäta sig med dina egna. Fritöskorgen från det norska köksföretagets Basis-serie är utformad efter de professionella restaurangernas pommeskorgar och är tillverkad i 16/0 stål av allra högsta kvalité. Korgen mäter 12x8x7,5 cm och har plats nog för en riktigt bra portion pommes frites. Kan diskas i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Le Creuset

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Modern House

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Smeg

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Staub

Se alla produkter