Sidan innehåller annonslänkar

Bubliq - Kolsyremaskin Koppar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bubliq är en helt ny typ av kolsyremaskin – nu kan du nämligen tillsätta bubblor till allt! Kolsyreröret går att ta av och rengöra, vilket möjliggör att du kan både fixa vardagens bubbelvatten eller göra vinet mousserande Du kan även göra kolsyrad juice, saft eller varför inte en sprakande cocktail? Med ett par tryck så är dryckerna förvandlade och redo att servera.Bubliq har en innovativ Air-Charge™-teknologi och är smalast på marknaden med sina 8 cm.

Den passar snyggt och smidigt in på varje köksbänk eller bord. I paketet ingår en BPA-fri plastflaska på 800 ml, ett lock med kolsyrerör, ett vanligt lock och såklart en manual.

Men så lättanvänd som Bubliq är, så kommer du knappast behöva den mer än en gång. Ett klimatsmart och ekonomiskt sätt att få goda drycker hemma.

Bara att börja bubbla! Snabbfakta - 8 cm bred- Tillsätt bubblor till vad du vill- Avtagbart kolsyrerör- Klimatsmart- Ekonomiskt- Innovativ AirCharge™- Universal anslutning, passar till kolsyrepatroner från t.ex AGA och Soda Stream-Kolsyrepatron ingår ej utan köpes separat.

AnvändningDu kan använda alla typer av kolsyrepatroner till din Bubliq. Oavsett märke och ventil skall du försäkra dig om att kolsyrepatronen innehåller 425 gram.

Kolsyreröret är enkelt tas bort från flaskan för rengöring. Gör alltid rent kolsyreröret om du tillsatt kolsyra till andra drycker än vatten.

Detta för att säkra funktionen att det inte övertrycksventilen sätts igen. Kolsyreröret rengöres med varmt vatten och milt diskmedel.

Flaskan och kolsyreröret tål inte maskindisk. Varje år hamnar mer än 8 miljoner ton plast i världens hav - varav största delen består av plastflaskor och emballage.

Därför skonar du både miljön och sparar pengar när du köper en Bubliq. Du kan själv tillverka härliga kolsyrade drycker till en kostnad av ner till 3,40 SEK per liter.

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Koppar

Kolsyremaskiner från Bubliq

Se vad Bubliq har inom Kolsyremaskiner.
Sodastream - Ensō Kolsyremaskin utan cylinder Stål

Kolsyremaskiner från Sodastream

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Sodastream.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024