Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Sand

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aarke har tagit fram ytterligare en kolsyremaskin i premiumsegmentet - den banbrytande kolsyremaskin Carbonator Pro, tillverkad i rostfritt stål med en elegant och distinkt design. Till Carbonator Pro har Aarke även gjort en stilren glasflaska med metallkork som givetvis tål diskmaskin.Tack vare den smidiga och innovativa Push-to-Lock-lösningen kan hela kolsyreprocessen skötas med en enda hand - placera flaskan, för ner höljet, tryck på kolsyreknappen, släpp upp höljet, klart! När vattnet är kolsyrat glider höljet i stål långsamt upp så att glasflaskan exponeras

Ingenjörskonst när den är som bäst.Du reglerar enkelt hur kolsyrat du önskar ditt vatten, tryck och håll nere kolsyreknappen för att bubbla vattnet och vill du ha mer bubblor så trycker du en gång till. För att verkligen få fart på bubblorna trycker du ytterligare en gång.

Carbonator Pro bubblar upp till 60 L vatten.Carbonator Pro är tillverkad av högkvalitativa material. Den robusta maskinen har en stomme i rostfritt stål och en flaska i glas för att minimera användandet av plast.

Inuti maskinen skapar specialbyggda dämpare och gasfjädrar mjuka rörelser som leder till en felfri användarupplevelse. Kolsyremaskinens fot är klädd i gummi så att den står stadigt på köksbänken utan att repa den.- Glasflaska- Drivs av gascylindern- Hög kvalitet rakt igenom- Kolsyremaskin i premiumsegmentet- Gör kolsyrat vatten med en hand tack vare den smarta Push-to-Lock-lösningen- Kompatibel med gascylindrar från nästan alla stora varumärken- Bubblar upp till 60 liter vatten- Stilren glasflaska som tål diskmaskin- Sladdlös, ingen elektricitet behövs- Drivs av gascylindern .

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Mattgrå

Kolsyremaskiner från Bubliq

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Bubliq.
Upp till 17% rabatt
MySoda - Ruby Kolsyremaskin Black

Kolsyremaskiner från MySoda

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från MySoda.
Upp till 15% rabatt
Sodastream - Art™ Kolsyremaskin inkl kolsyrecylinder 43 cm Svart

Kolsyremaskiner från Sodastream

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Sodastream.
Stelton - Brus Kolsyremaskin 42 cm Black Metallic

Kolsyremaskiner från Stelton

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från Stelton.
Aarke - Aarke Carbonator 3 III INT Bundle C3 Kolsyremaskin Polerad Stål med PET-flaska

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024