KitchenAid - Artisan Köksmaskin 5KSM125 4.8 liter Porslin

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

KitchenAid Artisan 5KSM125 köksmaskin är inte bara din hjälpreda i köket, den kommer också att bli din bästa vän! Kitchenaid har en lång historia av att tillverka högkvalitativa och högpresterande köksmaskiner och Artisan är inget undantag Den handgjorda tekniken tillsammans med hållbara material ger KitchenAid Artisan 4,8 liter en genomsnittlig livslängd på hela 30 år! Köksassistenten är genomgående gjord av metall vilket gör den oslagbart hållbar, stabil och den håller vad den lovar även under tuffare uppdrag

Artisan har en tystgående, effektiv och robust motor som hjälper dig med vad du än behöver – röra, knåda eller blanda. Välj mellan tio olika hastigheter beroende på behov.

KitchenAid Artisan 5KSM125 kommer med följande tillbehör - 4,8 l skål 5K5THSBP Skål i polerat rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.

- Trådvisp med sex trådar 5K452WW Används för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs). Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt aluminiumhuvud.

Tål inte maskindisk. - Flatblandare 5K452B Används för tyngre blandningar som kakor, glasyr, kakdeg och potatismos.

Den är tillverkad i aluminium med anti-stickbeläggning. Tål maskindisk.

- Degkrok 5K452DH Avsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg. Den är tillverkad i aluminium med anti-stickbeläggning.

Tål maskindisk. KitchenAids första köksmaskin såg dagens ljus redan år 1919.

Sedan dess har de fortsatt att utveckla sitt sortiment och med över hundra års erfarenhet och mångdubbelt antal nöjda kunder har företaget blivit marknadsledande. Artisan är multifunktionell med sin uppfällbara design som gör den enkel att både använda och rengöra.

Utöver standardtillbehören som ingår kan du köpa extra tillbehör för en ännu mer mångsidig maskin. KitchenAid Artisan köksmaskin 4,8 liter finns i flera färger som passar olika inredningsstilar och köksdesign creme vit, contour silver, röd, svart, milkshake vit och matt grå. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024