Sidan innehåller annonslänkar

Kenwood - Chef XL Köksmaskin 6,7 L KVL85.124.SI Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kenwood Chef XL köksmaskin 6,7L KVL85.124.SI. Denna imponerande maskin är den perfekta lösningen för alla dina köksbehov, oavsett storleken på uppgiften.Med en rymlig skål på 6,7 liter och en kraftfull 1200-watts motor är Kenwood Chef XL redo att möta utmaningarna i vardagen och även när du väntar gäster.

Med de medföljande verktygen, inklusive K-spaden, degkroken och vispen, är ingen uppgift för liten eller för stor.Den stora skålen gör att du enkelt kan röra, vispa och blanda även de största portionerna. Till exempel kan du röra 2,5 kg deg, tillräckligt för över 50 bullar till en födelsedagsfest, eller 4,5 kg kakedeg för att glädja hela grannskapet.Vispen låter dig göra luftiga äggvitor, grädde eller läckra hemlagade majonnäser, medan den medföljande plastskärmen hjälper till att undvika stänk.

K-spaden är perfekt för att röra kakedeg, potatismos eller glasyr, samt mer klibbiga degar som rågbrödsdeg.För brödbakning, pizzadeg eller pastadeg är degkroken din perfekta partner med sina kraftfulla knådegenskaper. Kenwood Chef XL är din pålitliga partner i köket och gör matlagningen till en lek. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024